Nu vă mai amăgiți, PSD nu vă iubește.., vă doar prostește!

​Să vă dau azi exemplul pensionarilor, că își tot rupe Dragnea fâșul de pe el pe la Antena 3, și mai vine apoi și Olguța Sărăcuța și vă scrie la tablă cum vă crește pensiuța.
​Acum, să ne înțelegem bine, când băieții ăștia vă cresc pensiile cu 10% nu fac nimic pentru voi, inflația e oricum de peste 5%, dar fac ceva pentru unii despre care voi nu știți multe, și pe care PSD chiar îi iubește, cei cu pensiile speciale.
​Acesta este primul exemplu și am să vă explic doar atât: când crești cu 10 % pensiile , le crești pe cele de 500 lei cu 50 lei iar pe cele de 5000 lei cu 500 lei, adică exact cu cât aveți voi toată pensia. Uitați-vă doar la cea mai mare pensie din România, care în 8 luni a crescut de la 36 000 lei la 51 000 lei, adică cu exact 15 000 lei. Acum, dacă înmulțim miile astea de lei cu miile de pensionari speciali, vă spun eu, dau exact câteva zeci de milioane, care împărțite la 6 milioane de pensionari chiar dau poate câte 10 lei în plus la fiecare. Calculul acesta nu l-a făcut nimeni exact pentru că ei, PSD-iștii, ăia de vă spun că vă iubesc, au grijă de cei cu pensii speciale și nici nu sunt capabili să facă niște creșteri graduale astfel încât să câștigați voi mai mult la pensie iar cei ce au pensii de zeci de mii să nu mai câștige nimic că nu e cazul. Dar nu o fac, PSD-iștii ăia de vă spun că vă iubesc de nu mai pot.
​Fac ei în schimb altceva, iar acesta e al doilea exemplu pe care vi-l amintesc, să nu uitați cumva cât de mult vă iubesc ei. Uitați-vă numai cu atenție la câtă grijă au ei pentru ăia cu pensii speciale la 50 de ani, și vedeți cum le găsesc ei câte un locșor călduț în administrația locală, generală sau națională, ca nu cumva să se lipsească țara de ei, și pe lângă pensia de câteva mii de lei bune (sunt modest aici), să mai ia și câte un sălărel de alte mii de lei bune. Acum, desigur, ei o fac tot din iubire pentru voi, astfel încât, în loc să ocupe posturile acelea un absolvent sau un candidat competent, le ocupă tot felul de foști milițieni sau gradați din armată în urma prieteniilor legate cu PSD-iștii ce pot distribui astfel de sinecuri.
​Exemplele sunt infinite, dragii mei, vreau doar să vă spun că în spatele populismelor cumplite de la televizor, stau, în fapt, niște rețele de indivizi care vă mănâncă banii într-un fel pe care nu vi-l puteți imagina, și,cresc pensii speciale și oferă sinecuri dintr-un buget ce nu mai are aer pentru dezvoltare și, mai rău, pare cât de curând nesustenabil. Dar la vremea aceea, PSD va fi în opoziție și se va tăvăli pe jos spunându-vă că el v-a mărit pensiile și alții vi le taie. Dar nu vouă, celor care trebuie.
​Vă doar prostește…

Leave a Reply

Your email address will not be published.