Demenți cu bună-știință?

…căci altfel nu pot să vă cataloghez! Îl știți pe Cuc, ministrul transporturilor? Cel de a venit să mănânce în fiecare gară la inaugurarea trenului de mare viteză și angajament, de l-a și prezentat presa locală în toată amploarea penibilului, cu tot cu oficialitățile locale de rigoare? Da? Iată ce declara tot într-un moment de mari împliniri în transporturi, la venirea unui avion nou:”Din punct de vedere economic, Tarom se relansează, astfel încât prognoza economică pentru Tarom este practic ca la sfârştiul anului să închidă pe zero, nicio pierdere”, declara ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, la recepţia primului avion nou, în luna mai a acestui an.

Doriți acum să știți și care este realitatea de la Tarom? Iat-o:”Pierderile Tarom s-au majorat la 104,3 milioane de lei (23 milioane de euro) în primul semestru din acest an şi sunt de aproape patru ori mai mari faţă de pierderea de 28,6 milioane de lei (6,37 milioane de euro) înregistrată în aceeaşi perioadă a anului trecut.”( sursa: economica.net )

Acum, dacă decența și rigoarea mai înseamnă ceva, avem de-aface cu un ministru care chiar nu știe ce vorbește. Pentru că Tarom nu mai recuperează 100 de milioane într-o jumătate de an!

Și atunci mă întreb cu toată seriozitatea dacă voi, cei de la putere sunteți demenți cu bună-știință! Nu de alta, dar tot voi ni l-ați livrat și pe Șova la transporturi, altul de ne desena la Tv bazaconii!

Căci dacă sunteți demenți cu bună-știință, ne dăm și noi seama ce se va întâmpla și cu sutele de km de autostradă pe care tot băiețașul ăsta îi prezenta îmbățoșat pe niște șantiere! Sau mai rău, cu toate măririle pe care le-ați promis! Așa vor fi chiar toate? A propos, de bonurile de vacanță mai zice cineva ceva? S-au dus..?

Și nu la urmă, vă întreb și eu: Dom’le, da’ voi în partidul ăla mare, chiar nu găsiți niște oameni pe care să fim tentați măcar la început să îi credem, dacă știm cu toții că mint? Măcar așa, să pară măcar că încercați?.., că mă uitam azi și la ministrul apărării, și are și ăla o imagine de caporal depășit și incompetent, de cred că ar fi și primul care ar fugi din front! Chiar nu găsiți niște oameni să ofere măcar aparența de credibilitate? Serios vă întreb.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.