Cu Sorina Pintea în suflet, vă luarăți de Nelu Tătaru?

Iar pentru asta ați creat o caracatiță, imaginară și forțată, pe care o distribuiți acum pe toate canalele? Ei bine, pentru că depășiți orice limită a penibilului, mai ales că vă puteți mândri cu cazul Sorina Pintea și prestația ei de la spitalul din Maramureș, am să vă demonstrez că tot ceea ce faceți e o calomnie nemernică, exact ca orice altă calomnie.

Mai întâi, că majoritatea personajelor la care vă referiți au fost numite înainte ca dl. Tătaru să devină ministru. Apoi, că a inventa gradul de rudenie „cumătru” este o minciună fără seamăn. În niciun fel, relația de „cumătru”, nu este una de rudenie, nefiind prevăzută din acest motiv în legislația privitoare la incompatibilități sau a gradelor de rude și afini. Dar nici nu îmi închipui că v-ar fi greu să exagerați voit, să faceți legături imaginare, vouă, pesediștilor, atunci când vă puneți în gând să dezinformați și calomniați…

Din acest motiv, va trebui să mai căutați și singura eventuală relație de rudenie de pe panoul vostru, cea cu doamna Vlada, presupusa verișoară a ministrului Tătaru. Eventual după un unchi nerecunoscut de bunicul ministrului, căci altfel, doamna cu pricina nu este decât directoarea Direcției de Sănătate Publică Vaslui din 2010, în baza unui concurs de la acea vreme; cât privește referirea la cealaltă persoană, singura care nu e „cumătru” înafara doamnei Vlada, nu este nici aceea rudă cu dl. Tătaru, la fel ca doamna Vlada, fără a mai vorbi de calomnia sugerată.

Iar acum, pentru a vă arăta că vă înțeleg, pe voi cei ce distribuiți măgăria aceea cu caracatița, am să vă spun că nu este de vină dl. Tătaru pentru comportamentul doamnei Pintea, nici pentru faptul că niciunul din cei vreo 100 de miniștri pe care i-ați vânturat la ministere nu a reușit să facă o figură cât de cât bună, să aveți și voi, acolo, de un președinte de partid, nici pentru faptul că ați avut o guvernare după care a trebuit să plecați după nici 3 ani de la putere, cu tot cu majoritatea din Parlament.

E de vină doar comportamentul vostru de oameni mici, pe care văd că îl folosiți în continuare, căutând să murdăriți cu calomnii oameni onești profesional, ce reușesc pentru simplul motiv că își iubesc și cunosc domeniul meseriei alese. Nu ca deputatul acela, tot de-al vostru, care mai deunăzi spunea că nici nu există Coronavirus.., medic fiind!

Și nici nu aș fi spus nimic, dacă azi nu aș fi văzut chiar purtătorul vostru de cuvânt, la sediul central al PSD, preluând și acolo povestea cu caracatița falsă. Fie vorba între noi, atât de falsă, încât nici măcar în desen nu arată a caracatiță. E și ea o parodie, la fel ca dezinformările și calomniile voastre, că nici măcar la grafică nu vă pricepeți.

Una peste alta, vă spun că vă cunosc meteahna de a nu aprecia oamenii onești profesional; dar ar cam fi timpul să realizați că tocmai acesta este motivul pentru care nimic nu a rămas în urma voastră, nimic nu a crescut după voi, înafarădesigur de hoție și prostie.

Și dacă tot nu suportați între voi oamenii onești și pregătiți, rămânând un  partid anchilozat și nereformat, nu înseamnă că ei nu pot apărea la alte partide, ba chiar e foarte probabil să se întâmple. Dar asta nu vă dă vreun drept sau creează vreo obligație spre a arunca în ei cu noroi sau calomnii; până la urmă calomniați și murdăriți dreptul acestui popor de a fi condus de oameni competenți și integri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.