E ordin pe unitate de comunicare la PSD!,,. Degeaba!

 

 

E evidentă linia de comunicare adoptată de partidul roșu la nivel național. Firea, Olguța, alți câțiva lideri naționali, câțiva lideri locali, își țuguie toți buzele și transmit românilor rata de îndatorare pe care o realizează în aceste luni Guvernul Orban prin Ministerul Finanțelor.

Ghinion, însă, ghinion pe cel puțin 3 planuri. Mai întâi că oricine ai fi, dacă pe spatele tău scrie PSD, vei fi totalmente lipsit de credibilitate. Iar asta probabil că ai simțit-o atunci când guvernai și cei din opoziție trăgeau aceleași semnale de alarmă. Doar că tu guvernai cu și pentru Dragnea, iar pe butoanele împrumuturilor apăsa Teodorovici, ultimul care să dea impresia de vreo seriozitate, iar la capătul conductelor cu bani erau de cele mai multe ori cei mai nepotriviți actori pentru a primi acei bani.

În al doilea rând, e vorba de facturile și obligațiile de plată pe care tocmai voi le-ati lăsat, pesediștilor. Anul trecut, când ați avut onoarea de a fi zburați de la guvernare, v-ați îngrijit să anunțați peste tot că ați prins bani din buget pentru lucrări realizate din pix. Doar că era vorba de bugetul de anul viitor și în realitate n-ați făcut decât să vindeți niște promisiuni. Acum, când de exemplu, schema voastră de finanțare cu fondul acela de nici nu îmi mai aduc aminte numele, s-a dus naibii, când prin PNDL apar lucrări ce nu pot fi plătite, și te mai miri ce alte angajamente ați mai putut face se dovedesc nerealizabile, e cam mult să spuneți că ne îndatorăm imens și nu se vede nicăieri.

În ultimul rând, dar în cel mai dureros pentru voi, e vorba de încrederea aceea pe care oamenii pot să o aibă în cei ce administrează, dar pe care voi nu ați fost capabili să o întrețineți. Oamenii sunt astăzi mult mai informați decât ați vrea voi, iar aplecarea voastră înspre finanțări ce vă dădeau vouă bine, la buget, la imagine, la buzunar, mirosea de la o poștă. Fiecare miliard pe care voi îl împrumutați la vremea aceea era susceptibil de a merge oriunde altundeva decât unde trebuia.

Așadar, schimbați-vă ordinul pe unitate, căci chestia aceasta cu împrumutatul nu ține pentru simplul motiv că sunt cheltuieli angajate de voi din care astăzi nimeni nu se mai înfruptă prin zeciuială sau chiar mai rău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.