Nu-mi fac iluzii despre onestitatea PSD! Nici meschinăriile lor nu mai surprind pe nimeni…

Nu-mi fac nici o iluzie despre cât de perfizi puteți fi

Nu mi-am făcut nici o iluzie că în perioada aceasta PSD nu va servi fiecare minciună posibilă pentru a se răzbuna după înfrângerea cumplită din parlament. Fie vorba între noi, chiar mai rușinoasă decât a celor din PDL din 2012.

Așa că, șirul neîntrerupt de reproșuri și acuze a început imediat după ce guvernul Dăncilă a aflat că e eliberat din sarcinile care oricum îl depășeau cu mult. Prima dezinformare este cea cu rezidențiatul din acest an ce nu s-ar mai putea ține din cauza președintelui care a blocat numirea unui alt posibil incompetent, așa cum PSD ne-a obișnuit, la ministerul Educației.

Acum, a venit rândul unei minciuni și mai mari – nici bugetul pe 2020 nu va putea fi adoptat din cauza celor ce au votat moțiunea și au demis guvernul. Ca și cum până acum, același guvern, demis pentru incompetență și dezinformare, nu ar fi putut să îl creioneze și chiar să îl promulge, așa cum legea prevedea, respectiv cel târziu în luna noiembrie să poată fi votat.

În toată această perioadă însă, nu spun pesedeii, nimic nu-i oprește să semneze și să aloce tot felul de contracte cu dedicație, care desigur că vor cădea în sarcina celor ce vor veni la guvernare, amenințând însă că ar fi nedrept ca alții să oprească investițiile de ei începute atât de judicios. (asfaltări pe dealuri în loc de autostrăzi, bazine de înot la kilometri depărtare de centrele orașelor, stadioane prost contractate și supraevaluate, linii de metrou ce trec prin mijlocul cartierelor, etc.)

Și pentru că sunteți perfizi până la capăt, acum suprasemnați ca după aceea să puteți spune că alții nu sunt în stare să realizeze ceea ce voi pregătiserăți. Cam la fel de bine ca autostrada cu 80 km la oră sau linia de cale ferată prin bazinul olimpic al lui Ion Țiriac.

Pentru că aici stă de fapt marea voastră vină și culpă față de această țară: ați risipit în mod dement bruma de bani pe care țara o făcuse până în 2010 și apoi pe cea pe care o realizase până în 2016. de fiecare dată ați venit voi, v-ați îndestulat rudele și primarii și după aceea ați plecat în opoziție de unde ați urlat dement că alții doar taie, asta după ce voi promiseserăți și cheltuiserăți tot plus atât cât v-ați putut îndatora.

Perfidia și lichelismul acesta al vostru, cunoscut sub numele de pesedism, vă va duce într-un fund de istorie din care veți mai ieși numai după ce vă veți fi vânat și voi între voi, poate până la ultimul.

Dar dacă aveți grijă să o faceți ca lumea pentru vreo 4-5 ani, o să aveți marea șansă să iasă și Dragnea de acolo de unde e și să vă mai arate o dată calea înspre distrugere – asta dacă veți mai exista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.