În caz că ați uitat de ce vă urăște lumea, vă aduc aminte de Dragnea

Nu pot să nu văd zilele acestea, cum vă fluieră și vă huiduiesc oamenii ori pe unde mergeți. Chiar dacă actualul prim-ministru Viorica Dăncilă face eforturi imense pentru a arăta ca un om politic decent, chiar dacă partidul vostru face întâlniri și lansări moderne, chiar dacă mesajele voastre către alegători sunt doar pozitive, peste tot pe unde vă manifestați există un număr de protestatari care au grijă să vă aducă aminte cât de mult vă urăște lumea.
Și atunci, în caz că vă mirați de ce aveți parte de astfel de reacții, ar fi momentul să vă amintiți de ce anume ați fi fost în stare la momentul alegerilor parlamentare și după, atunci când ați câștigat fără drept de apel scrutinul legislativ cu un procentaj de peste 40 la sută, și când ați considerat că acel scor vă dă dreptul suprem și exclusiv de a face cu țara și din ea tot ceea ce o minte bolnavă de Teleorman a putut proiecta.
Mai exact, să vă aduceți aminte că stăteați cu toții aliniați la comanda unui mediocru politruc și arivist pentru a-i pune în aplicare planul diabolic de a se înstăpâni împreună cu partidul vostru pe întreaga țară. Anume, faptul că, ați considerat cu toții că rezultatul alegerilor din 2016 vă dă dreptul exclusiv de a croi legislația țării pe nevoile voastre ilicite, de a subordona toate instituțiile de forță ale țării, de a vă infiltra în conducerile tuturor instituțiilor administrative, de a folosi bugetul țării în scopurile voastre electorale și personale, de a impune unei țări întregi obiectivele minore și mizerabile ale unui personaj mediocru și vulgar, ce odată era la nivelul de șlapi cu ciorapi flaușați, iar atunci devenise conducătorul suprem al țării.
Degeaba, așadar, încercați acum să păreți blânzi, modești și nevinovați! Degeaba aveți acum ochii mari și umezi! Degeaba arătați acum la oameni că vă interesează țară! Căci În urmă cu nici trei ani ați predat cu toții tot viitorul acestei nații în mâna unui personaj ordinar, produs suprem al politicii perverse românești, și nu că nu ați fi spus vreunul Că ceva nu-i în regulă, ba chiar mai mult erați fericiți și superiori când ați înțeles cat de ușor e planul liderului vostru de a vă face stăpâni pe întreaga țară.
Vă înjură lumea așa dar pentru că mai mult decât că ați fost la key la curtea lui Dragnea, ați și crezut și acceptat bucuroși să deveniți servitorii lui dar stăpânii țării.
Ei toate acestea vă fac vinovați pe fiecare în parte, și de asta ori pe unde mergeți lumea vă înjură și strigă după voi. pentru că sunteți vinovați cu toții, pentru că toți cei din PSD. sunteți niște mici Dragnea, care chiar dacă nu ați avut în intenție să vă faceți stăpânii țării, ați acceptat să vă facă el și să subjugați întregul nostru viitor.
iar nu la urmă, am să vă spun că această reacție la apariția noastră nu se va încheia curând. Mai aveți de tras, mai e mult de plătit, au mai rămas luni și poate ani În care veți avea de trecut deșertul. iar îs culorile voastre electorale vor continua să scadă până acolo încât, într-o bună zi, veți realiza nu atât cat de rău ați făcut, căci din fericire a avut cine să vii se opună, ci cat de rău ați fi putut face acestei țări prieten proiectelor și dorințelor unui personaj de tristă amintire: Dragnea!
Mai aveți de plătit așadar, căci nu-mi pare că astăzi ați înțeles măcar de câte rău erați în stare până nu demult…

Leave a Reply

Your email address will not be published.