O cam dați în Culturae!!!

Când începi de la SILVAE și continui cu CULTURAE, faci doar o dovadă a ignoranței absolute, ce spune într-o limbă voit populară că “lasă domn’le deștepții acasă, că și băieții ăștia buni,săracii, pot face treabă”. Ați mai făcut voi,pesediștilor, treaba asta în istorie, prin înaintașii voștri de după 47, când ați aruncat toată elita țării în pușcării, dând impresia poporului că nu e nevoie de nicio pregătire ca să faci bine în țară. Iar după 50 de ani am văzut cu toții cât de mult bine ați făcut voi cu băieții voștri buni cu tot..!
Numai că, punând în vârful administrativ al țării oameni pentru care cultura minimală nu spune nimic atunci când citesc în latină, e o dovadă în plus că ignoranța voastră devine scabroasă, nici măcar hilară pentru prostime, de-a dreptul tragică și mult prea mult jignitoare. Pentru că, pe scurt, sunteți mai proști decât marea majoritate a populației pe care din nefericire o administrați.
Încercând să demonstrați că orice “nevinovată” poate fi prim-ministru, orice ignorant poate fi ministru și orice țopârlan poate fi funcțional statal, faceți un mare rău tinerei generații din această țară, care nu va mai înțelege de ce s-ar specializa în transporturi dacă, de exemplu, individul numit Cuc este deja ministru, în defavoarea câtorva mii de absolvenți cu studii de specialitate. Și mai mult, nu vor mai înțelege aceiași tineri, de ce s-ar mai lupta să ia note bune, în timp ce toți mediocrii ocupă posturile în administrație deoarece au lins clanța de la ușa sediului de partid al PSD.
Astăzi, în ignoranță voastră, faceți tot ce puteți pentru a vă păstra puterea, căci nu e așa, un rău nu pleacă niciodată singur. Iar pentru asta ați adoptat ordonanța 13 furând primari și siluind principiile democrației, apoi i-ați îndestulat cu banii cu care trebuia să lăsați țara să respire prin autostrăzi, iar acum aud că reveniți cu pensiile speciale pentru primari dacă vă aduc voturi să rămâneți la putere. Batjocoriți cu alte cuvinte totul, jucând ca samsarii banii României într-o parcare de pe o autostradă din Occident. Orice cheltuială, pentru care scoateți ochii tuturor și o numiți investiție, este în fapt o cumpărătură pe care voi o mai faceți în propriul interes.
Neștiind, de ignoranți ce sunteți, ce faceți cu viitorul țării, o țineți pe CULTURAE înainte,în timp ce noi toți din această țară ne uităm la voi și n-o să știm vreodată ce-ar fi fost cu noi și cu țara dacă în locul vostru ar fi fost niște competenți, sau dacă voi ați fi fost măcar decenți. Dar cum nu sunteți, făcând tot ce puteți ca scheletul vostru de partid să nu cadă, continuați cu populismele voastre cu care scoateți ochii tuturor că voi “ați făcut și ați dres”pentru binele tuturor.
De asta vă faceți vinovați în realitate, că nici nu realizați cât de mult rău faceți, cei mai mulți dintre voi tăcând în interior, nespunând celor ce ar merita că nu sunt buni de nimic. Dar cum e evident că cei mai mulți dintre voi nu sunteți în stare de așa ceva, rămâne să înghițiți când vedeți că ignoranți o trag pe CULTURAE și nepricepuți desenează autostrăzi.Mai bine mergeți în SILVAE cu toții!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *