Miting pentru familie! Exact ce ne lipsea.., cu Dragnea în frunte

Era și ultima problemă rămasă nerezolvată în actuala guvernare; autostrăzile sunt ca și finalizate, multe deja recepționate, capitalul autohton se simte mai bine ca niciodată, tocmai se vinde și Betty Ice, fondurile europene sunt absorbite, din codași am devenit între timp fruntași, reorganizarea administrativă este realizată, suntem exemplu de bună-practică, sănătatea și învățământul sunt reformate, se învârt Parhon și Haret în mormânt de ciudă!!!

Toate fiind la zi, vedem asta, ni se propune o recreere națională pentru susținerea familiei tradiționale. De pe acum sunt și stabilite următoarele teme de referendum: doriți ca apa caldă să existe în continuare?;a doua, și mai nevinovată, doriți ca sângele să aibă în continuare culoarea roșie la nivel mondial?

Odată semnalate cele două aspecte, oportunitatea mitingului și referendumului, precum și seriozitatea temei, rămâne să stabilim și legitimitatea starostelui: mai bătrân decât socrul său, cu o pereche mai tânără decât fiul său! Acesta ar cam fi promotorul ideii salvatoare de neam și tradiții seculare, milenare,…

Acum adevărul este că la câte cupluri homosexuale am văzut în ultima vreme ieșind din Casele de căsătorii, la câți mireni însurați cu animale am observat în pozele pe FB de la nunți, și la câte animale săvârșindu-și nunțile pe marginea străzii în martie-aprilie am constatat, era și vremea ca dl. Dragnea și PSD să intervină!.., așa chiar nu se mai putea!

Iar când mă gândesc și la cât de onest vor fi formulate întrebările la referendum, astfel încât cine nu va vota ce vreți voi va fi clar un proscris, deși nu are nicio problemă cu familia tradițională, chiar ajung să mă întreb ce urmăriți cu adevărat cu această poveste?!?

Dacă aveți vreun alt gând, se numește ca sunteți perverși! Iar dacă nu, sunteți cu adevărat demenți..! Atât!

Leave a Reply

Your email address will not be published.