Exaaaact cum anticipam! Tăiați într-o veselie de la dezvoltare, blocându-ne viitorul

​Era evident că mult nu o să vă țină, între proștii care v-au crezut m-am numărat și eu, susținut de speranța că știți totuși ce faceți. Nici vorbă, îmi închipui că desenați din pix în fiecare seară cifre peste cifre, într-un mod criminal față de bugetul unei țări, în prima jumătate de an lăudându-vă, în a doua jumătate dând din colț în colț.
​A venit însă momentul la care cifrele trebuiau făcute publice! Acum, ca rectificarea bugetară să fie pozitivă, ați mai făcut două măgării mari cât Palatul Victoria. Ați luat în calcul prognoza de creștere de 5,7% și ați trecut-o ca sigură pentru a putea cheltui bani nesustenabili și nici măcar palpabili, îmbătând de cap inclusiv pe cei de la FMI, după care ați prestat și gestul criminal de socialiști mincinoși și perverși, și ați tăiat bugetele de la dezvoltare și de la transporturi. Exact cum preconizam! http://www.zf.ro/eveniment/ce-inseamna-rectificare-bugetara-pozitiva-guvernul-tudose-ia-10-mld-lei-de-la-investitii-si-da-la-salarii-si-pensii-16723869
​Când îmi aduc aminte acum cu ce spectacol ați câștigat alegerile, anume ieșirea lui Dragnea în ultima săptămână de campanie la Gâdea în studio, cu o carioca în mână și cu niște cifre de-au căzut pe spate toate spiritele consolidate din presă, realizez că diferențele dintre show-urile regizate de campanie electorală și realizările ulterioare alegerilor înregistrează distanțe tot mai mari. Ați reușit, de fapt, să decredibilizați și mai mult (dacă mai rămăsese ceva credibil în ea) politica românească. Dar ce chestii terne emit și eu aici! Păi nu despre asta e politica?
​Să fac un scurt review că nu mai rețin nici eu cât amar de promisiuni eliberaserăți, de m-a și luat unul de-al vostru la întins și mi-a spus să tac că eu sunt bugetar și o să primesc atât de mult! False ambele agresiuni, n-am fost aproape niciodată numai bugetar, iar de primit am primit de m-am impresionat tot. Să spun acum de voucherele de vacanță, de măririle de salarii în învățământ, de impozitul pe dividende, de TVA de 18%, de muuuulte alte prevederi mincinoase?
​Și nici n-ar fi atât de rău că ați mințit. E groaznic însă că ne blocați viitorul, luând banii de la investiții și de la dezvoltare și peteciți ce mai puteți pe la salarii de primării și de generali la pensie la 40 de ani. Căci aceștia o să vă ajute și la viitoarele alegeri! Prietenii știu de ce!

Leave a Reply

Your email address will not be published.