9 ani de mandat marca PSD, etichetă “Ovidiu Crețu” la Bistrița

Nouă ani de mandat, 350 de milioane de euro cheltuiți, un oraș cu infrastructura la pământ – acesta este adevăratul raport al Primăriei Bistrița

Nouă ani de conducere Ovidiu Crețu, 40 de milioane de euro buget anual, 350 de milioane de când domnia sa conduce primăria, investiții în modernizarea sau reabilitarea infrastructurii municipale zero, bani cheltuiți pe cârpeli de asfalt, marcaje făcute cu vopsea menajeră, pavele denivelate cum nu se mai folosesc decât în lumea a treia, borduri ce nu respectă standardele, parcări ce ne fac viața un iad, blocuri vopsite în culori ce nu au nimic cu o reședință de județ europeană, fântâni arteziene de influență post-comunistă.
​ Aceasta este pe scurt, dar pe clar, recapitularea celor nouă ani cu domnul Crețu. Ah, să nu uit de panseluțe, cumva ele atrag privirea de la gropile în care îți geme mașina în timp ce te deplasezi prin oraș.
​Ca lucrurile să fie și mai clare, ca nu cumva să sară gașca de susținători pro Crețu, subliniem faptul că tot ce s-a făcut, oricât de interpretabil și ineficient, S-A FĂCUT DIN CREDITE SAU DIN FONDURI EUROPENE!
​Pârtia de schi din împrumut bancar, parcul din fonduri europene, podul fără capăt din împrumut bancar, Casa de Cultură și pasajele pietonale din fonduri europene. Pentru asta putea domnul Crețu să își dea, eventual, un premiu la finalul celui de-al doilea mandat: CUM SĂ RISIPEȘTI SUTE DE MILIOANE DE EURO FĂRĂ CA NIMIC SĂ SE VADĂ ÎN ORAȘ!
​Și pentru că perspectivele nu ne spun nimic bun, ne putem imagina cu groază că la finalul mandatelor domnului Ovidiu Crețu, 500 de milioane de euro vor fi trecute prin buget, nu vreau să îmi închipui cum vor arăta străzile peste încă 3 ani, vom fi având probabil, o pârtie funcțională câteva săptămâni, poate un pod utilizabil cum-necum, și datorii imense la bănci.
ACEASTA VA FI MOȘTENIREA ADMINISTRAȚIEI PSD ÎN BISTRIȚA, ACEASTA E ATMOSFERA ÎN CARE ACELAȘI PSD PREGĂTEȘTE VIITORUL CANDIDAT. Deși, între timp, aud că domnul Crețu se gândește să nu-și întrerupă exercițiul administrativ.
ACEASTA E ADEVĂRATA SFIDARE! Situația a fost identică la Sângeorz-Băi anul trecut, unde încă un mandat PSD ar fi îngropat definitiv orașul-stațiune…

PS Cu 500 de milioane de euro puteam construi de la Bistrița la Cluj autostradă cu 3 benzi pe sens la standardele actuale de cost din România. Acum realizați câți bani au mântuit băieții aceștia?

Leave a Reply

Your email address will not be published.