Situația voturilor de la Conferința Județeană a PNL necesită clarificări urgente

Să ne înțelegem de la început: dacă un singur vot a fost fraudat la alegerile PNL înseamnă că cineva a transformat “sărbătoarea democrației” într-un spectacol grotesc! 400 de oameni au venit din tot județul degeaba, ziariștii au asistat la o piesă de teatru iar invitații de la celelalte partide au avut intervenții laudative în zadar.

Dar ce este cel mai rău, este faptul că însăși democrația ar avea de suferit, dovedindu-se un etalon prea înalt pentru noi. Dacă cineva, în “back-stage” la propriu, a tratat cu superficialitate tot efortul din sală, acel cineva trebuie să plătească scump, și rapid, neglijența, sau mai rău, reaua intenție.

Consider, din toate aceste motive, că noua conducere trebuie să deschidă rapid o procedură de renumărare a voturilor sigilate, să clarifice situația și să elimine din spațiul public suspiciunile prin răspunsuri precise și eventuale măsuri diciplinare.

Menținerea actualei situații, în care subiectul a devenit motiv de poziționare publică in spațiile de comunicare nu face bine nimănui din PNL! Am susținut tot timpul că după alegeri nu mai este loc de explicații puerile și că este momentul unui început viguros. Se dorește asta? Dacă da, adevărul nu are nuanțe.

One thought on “Situația voturilor de la Conferința Județeană a PNL necesită clarificări urgente

  1. După fiecare alegeri trebuie să existe și persoane ofticata…Apropo Robert a pierdut alegerile în stilul democratic sau in stilul manevrelor ? Oricine în afară de el..Să nu ne ascundem după deget … Dacă era democrație fiecare alegea pe cine vroia , nu primarul comunei “să-i încercuiasca” varianta corecta, am dreptate dl senator ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.